Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie is een bijzonder onderdeel van alle fotomomenten die u in uw leven mee zal maken. Jullie ongeboren kindje dat u nog niet hebt mogen ontmoeten, maakt u nu al tot mama en geeft u een prachtige uitstraling. Het is een unieke periode, die u door zwangerschapsfotografie kunt laten vereeuwigen. Wanneer u er later op terugkijkt, zult u het gevoel van het wondertje in de buik meteen weer kunnen herinneren.

Thuis of in de studio

Als u tijdens de zwangerschap de liefde voor uw ongeboren kindje door middel van een fotoshoot wilt laten vastleggen, kunt u er voor kiezen om naar mijn studio te komen. Maar het is ook geen enkel probleem om de fotoshoot bij u thuis te doen. Waar het om gaat is dat u zich op uw gemak voelt en kunt genieten van het moment. Alleen, met partner of met aanstaande broertjes of zusjes.

De mooiste foto’s op CD

Na afloop van de fotoshoot ga ik aan de slag met de ruwe beelden. Ik maak een selectie van 15 of 25 foto’s, afhankelijk van het pakket dat u gekozen heeft, en zorg voor de volledige nabewerking. Bij zwangerschapsfotografie is sfeer en emotie in het beeld heel belangrijk. Ik zorg dat u er op uw mooist op staat en laat u het resultaat in zowel kleur als zwart/wit zien in uw persoonlijke online gallery. Daar mag u uw favoriete foto’s uit kiezen, die ik digitaal op een CD verstuur. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

   Contact     Portfolio