Zwangerschapsfotografie Zwolle

Zwangerschapsfotografie nabij Zwolle

Voor zwangerschapsfotografie nabij Zwolle kunt u terecht bij CaWe Fotografie. Ik ben een professionele fotografe, die van haar passie haar beroep heeft kunnen maken. Mijn specialisatie is zwangerschaps- en kinderfotografie, waaronder newborn shoots. Mijn fotostudio staat in Dronten, maar voor zwangerschapsfotografie in Zwolle kom ik net zo graag bij jullie thuis. De bijzondere uitstraling van een aanstaande moeder vind ik één van de mooiste beelden, die u in een foto kunt vangen. Deze unieke periode in uw leven leg ik dan ook graag vast als herinnering voor later.

Zwangerschapsfotografie als cadeau

Een zwangerschap is misschien wel de meeste bijzondere periode in het leven van een vrouw. Het contact met het ongeboren kindje, dat onder uw hart groeit, is een unieke ervaring. Met zwangerschapsfotografie kunt u dit moment vereeuwigen. Een fantastisch cadeau voor uzelf of voor uw geliefde. In een ontspannen setting breng ik u en uw kindje in beeld. Dit kan in de studio, maar voor zwangerschapsfotografie in Zwolle kom ik zo naar u toe.

Zwangerschapsfotografie ZwolleGecombineerde shoot

Wanneer u door mij uw zwangerschapsfotografie in Zwolle laat verzorgen, kunt u er ook voor kiezen om een combishoot te laten maken. Dan kom ik eerst naar u toe om de mooie momenten van uw zwangerschap te fotograferen en maken we de sessie later compleet met een prachtige newborn shoot van jullie pasgeborene. De foto’s van beide shoots zet ik na de nabewerking op jullie persoonlijke pagina op mijn website, zodat jullie er de mooiste beelden uit kunnen kiezen.

   Contact     Portfolio