Newborn shoot

Newborn shoot

Een newborn shoot is misschien wel het mooiste geschenk dat u uzelf in de kraamtijd kunt geven. Jullie kindje op beeld vast laten leggen, terwijl hij of zij nog zo klein en puur is, dat is een heel bijzonder moment. De newborn shoot vindt plaats als de baby tussen de 5 en 21 dagen oud is. Mocht jullie kindje iets te vroeg geboren zijn, dan doen we het wat later. Zo krijgt u een mooie herinnering aan die eerste periode, die helaas altijd veel te snel voorbij gaat.

Newborn shoot bij u thuis

Hoewel jullie altijd welkom zijn in mijn studio in Dronten, kom ik voor de newborn shoot in principe bij jullie thuis. Daar heeft u alles wat u nodig heeft voor de verzorging van uw kindje en hoeft u hem of haar niet te storen in zijn of haar natuurlijke ritme. Omdat ik ongeveer 3 uur uittrek voor de newborn shoot, hebben we alle tijd voor een prachtig resultaat. Ook voor foto’s met de trotse mama en papa of enkele ontroerende plaatjes van jullie baby met een broertje of zusje.

Newborn shootSfeervolle foto’s

Om zo veel mogelijk sfeer in de foto’s te brengen, fotografeer ik bij natuurlijk daglicht. Dat geeft de foto’s een zachte uitstraling. Ik neem zelf diverse accessoires mee, maar vind het altijd erg leuk om de foto’s een persoonlijk karakter te geven door gebruik te maken van jullie eigen spulletjes. Kijk gerust eens naar mijn portfolio van eerdere newborn shoots. Misschien brengt het u op inspirerende ideeën voor de shoot van jullie eigen kindje.

   Contact     Portfolio