Fotostudio Zwolle

Fotostudio nabij Zwolle

Bent u voor een shoot op zoek naar een fotostudio in Zwolle of omstreken? Dan kan ik u vast wel helpen. Mijn studio ligt in Dronten op slechts 25 minuten rijden van Zwolle. Ik ben gespecialiseerd in zwangerschaps-, baby- en kinderfotografie en maak de mooiste beelden in mijn fotostudio of op locatie bij mensen thuis. Mijn opleiding heb ik genoten aan de fotovakschool in Apeldoorn en sinds 2011 ben ik zelfstandig fotografe en eigenaresse van CaWe Fotografie.

Voordelen van een fotostudio

Hoewel buitenfotografie en fotograferen op locatie zeker zijn charme heeft, zijn er zeker ook voordelen aan het houden van een shoot in mijn fotostudio in de nabijheid van Zwolle. De omstandigheden qua licht, temperatuur en vochtigheid zijn er altijd constant of goed te controleren. Bovendien heb ik er een ruim assortiment aan camera’s en accessoires die ik bij de verschillende fotosessies kan gebruiken.

Fotostudio ZwolleEigen gallery

De beelden die ik maak tijdens sessies op locatie of in mijn fotostudio worden door mij persoonlijk nabewerkt. Ik ga altijd voor het optimale resultaat en wil dat mijn klanten 100% tevreden zijn. Nadat ik een selectie heb gemaakt van de mooiste foto’s, plaats ik deze op mijn website in uw eigen online gallery. Daar kunt u alle beelden zowel in kleur als zwart/wit op uw gemak bekijken en er de tijd voor nemen om een selectie te maken. Weet u welke foto’s u wilt? Dan zorg ik dat deze als digitaal bestand op een gepersonaliseerde CD naar u worden verstuurd.

   Contact     Portfolio