Fotograaf Kampen

Fotograaf nabij Kampen

Zoekt u een fotograaf in de buurt van Kampen? Zoek niet verder. Mijn fotostudio ligt in Dronten op nog geen 15 minuten afstand. En zoekt u een fotograaf die bij u thuis kan fotograferen, dan ben ik er binnen een kwartier met de auto. Ik ben Carissa Hazenberg-Wemmenhove, eigenaresse van CaWe Fotografie, dat bestaat sinds 2011. In de afgelopen jaren heb ik al veel succesvolle fotoshoots voor mijn klanten verzorgd en nog steeds word ik erg gelukkig van een plezierige shoot met een prachtig resultaat.

Wie een zwangerschap wil laten vastleggen door een professionele fotograaf in Kampen of omgeving, is bij CaWe Fotografie aan het juiste adres. Met mijn ruime ervaring en grondige technische kennis maak ik de mooiste beelden van deze bijzondere periode in jullie leven. Maar dat is lang niet alles. Met mijn foto’s probeer ik de sfeer van het moment te vangen, het gevoel en de emotie van de mensen voor mijn lens. Dat is het uitgangspunt waarmee ik iedere dag weer vol passie aan de slag ga.


Fotograaf Kampen
Newborn fotografie

Wanneer ik als fotograaf in Kampen uw zwangerschap in beeld heb mogen brengen, is het prachtig om daar in dezelfde stijl een vervolg aan te mogen geven met newborn fotografie. Jullie kleine spruit wordt door mij in zacht licht en een rustige sfeer gefotografeerd. Uiteraard mogen plaatjes van het voltallige gezin met papa, mama en eventuele broertjes of zusjes daarbij niet ontbreken. Ik zorg dat jullie schitterende beelden krijgen van die bijzondere eerste periode van jullie kindje.

   Contact     Portfolio