Fotograaf Dronten

Fotograaf uit Dronten

Voor een fotograaf in Dronten bent u hier op de juiste plek. Mijn naam is Carissa Hazenberg-Wemmenhove en ik ben fotograaf in Dronten. Mijn hart ligt bij zwangerschaps- en kinderfotografie. Voor mij is het maken van een newborn shoot of het vastleggen van een cake smash sessie een waar feestje. Ik voel me dan ook bevoorrecht om deze momenten met u te mogen meemaken en beloof dat u tevreden zult zijn over het resultaat.

Hoewel ik net zo lief bij iemand thuis kom of op een buitenlocatie fotografeer, heb ik als fotograaf in Dronten daar ook mijn eigen studio. Met mijn professionele apparatuur maak ik de mooiste foto’s van de kostbaarste periodes in een mensenleven; van een zwangerschap, van een pasgeborene, van de eerste verjaardag of van het hele gezin op een bijzonder moment. Ik leg al mijn passie en mijn kennis in mijn foto’s en verzorg ook de gehele nabewerking van de beelden.

Fotograaf DrontenVerschillende pakketten

Bij mij kunt u kiezen uit verschillende pakketten, die in sommige gevallen ook te combineren zijn. Zoekt u een fotograaf in Dronten die een mooie sessie van u tijdens de zwangerschap kan maken? Dan sta ik met mijn camera voor u klaar. Wilt u deze shoot combineren met een newborn serie na de bevalling, dan doe ik dat graag. In de kosten voor het pakket zijn mijn tijd, beeldbewerking en een selectie van digitale bestanden op CD inbegrepen. Uiteraard kan ik ook prachtige afdrukken voor u verzorgen.

   Contact     Portfolio