Cakesmash

Cakesmash

Cake smash is een uniek concept dat is overgewaaid uit Amerika. Het is bedoeld voor kindjes tussen de 1 en 3 jaar oud, maar is vooral leuk als aandenken aan die bijzondere eerste verjaardag. In mijn fotostudio in Dronten maak ik een prachtig decor voor de cake smash in een door jullie gewenste kleur of thema. Daar staat een prachtige giant cupcake klaar om door jullie jarige Job of jarig Jetje onder handen genomen te worden. Dat levert gegarandeerd geweldige foto’s op.

Badderen na de cake smash

Voor en na foto’s zijn altijd het leukst. Daarom starten we de cake smash met een preshoot. Hier staat alleen jullie kindje op. Vervolgens zetten we de taart neer en is het afwachten wat er gebeurt. Sommige kinderen hebben geen enkele aanmoediging nodig en nemen de cake smash erg letterlijk. Anderen steken eerst aarzelend een vingertje in de cake en zijn daarna niet meer te houden. Achteraf is een baddersessie wel nodig en ook daar maak ik een paar leuke foto’s van.

CakesmashUitnodigingen

Foto’s van de cakesmash zijn perfect om te gebruiken voor uitnodigingen. Mocht je ze daarvoor willen gebruiken, dan is het wel aan te raden om tijdig een afspraak te maken. De periode rondom de verjaardag van jullie kindje, zeker als het de eerste is, is al druk genoeg. Bovendien worden de beelden nog nabewerkt, zodat u het beste resultaat in handen krijgt. Plan de shoot daarom op tijd. Dat scheelt een heleboel stress en zorgt voor ontspannen genieten van deze bijzondere fotosessie.

   Contact     Portfolio