Cake smash fotoshoot

Cake smash fotoshoot

Een cake smash fotoshoot is de leukste herinnering aan de verjaardag van jullie kleine dreumes. Het idee is simpel, maar echt te gek. De jarige mag in een mooie, passende setting helemaal los gaan op een taart of giant cupcake, die speciaal voor hem of haar is gemaakt. Gaat jouw kindje er vol in? Of heeft jullie kleintje een beetje aansporing nodig? Laat u verrassen tijdens de cake smash fotoshoot en geniet daarna van de unieke herinneringen op beeld.

Voorbereidingen voor de cake smash fotoshoot

Het is voor iedereen het makkelijkst als je de cake smash fotoshoot tijdig regelt. Bij voorkeur een aantal weken voor de verjaardag. Dan heb ik de tijd om foto’s na te bewerken en kunnen jullie van het resultaat spetterende uitnodigingen maken voor het grote feest. In overleg bepalen we de kleuren voor de shoot en kunt u op zoek naar een passende outfit voor de jarige. Als u wilt kunnen we er zelfs een themashoot van maken.

Cake smash fotoshootTijdens de shoot

Eigenlijk is het enige dat van belang is tijdens de cake smash fotoshoot dat uw kindje er uitgerust aan begint. We proberen de hele sessie natuurlijk zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, maar als de kleine moe en hangerig is, kan dat wel eens lastig zijn. Verder is er maar één regel: alles kan en alles mag. De leukste foto’s zijn de spontane foto’s, waarop jullie kleine schat iets doet wat je misschien totaal niet had verwacht. Het wordt in ieder geval een geweldige ervaring voor iedereen.

   Contact     Portfolio