Cake smash fotograaf

Cake smash fotograaf

Cake smash fotograaf zijn, is een van de leukste beroepen van de wereld. Ik geniet er elke keer weer van om zo’n kleine peuter voor mijn lens te krijgen met een plakkerig snoetje en handen vol cake. De reactie op de taart op het juiste moment vastleggen, dat is voor mij de uitdaging als cake smash fotograaf. Dit geweldige concept levert gegarandeerd prachtige foto’s op. Feestelijke plaatjes in spetterende kleuren van een uniek moment, dat u voor altijd zult koesteren.

Overleg met de cake smash fotograaf

Zodra u besloten heeft dat u ook zo’n bijzondere fotosessie van uw kleine prinses of stoere ventje wilt, kunt u contact met mij opnemen. De voorbereidingen voor de shoot beginnen altijd met een overleg met de cake smash fotograaf. Ik laat dan zien welke kleuren en thema’s er mogelijk zijn en samen kiezen we een datum voor de cake smash fotoshoot. Vervolgens kan de voorpret beginnen en kunt u kleding uit gaan zoeken, die het beste bij het decor en uw kindje past.

Cake smash fotograafMooie serie

Na afloop van de shoot heeft u een mooie serie foto’s in handen, die door deze cake smash fotograaf met de grootste zorg zijn nabewerkt. Heldere kleuren, een vrolijke sfeer en karakteristieke beelden van een schone, plakkerige en badderende jarige. Deze momenten zijn uniek en daarom zo belangrijk om te vangen in professionele fotografie. Het zijn herinneringen, die telkens weer een lach op uw gezicht zullen toveren. Een mooi aandenken aan die eerste bijzondere tijd.

   Contact     Portfolio